dilluns, 15 de febrer del 2016

XIII Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Carpesa

Diumenge que ve 21 de febrer, tenim el XIII Mercat d'Intercanvi i Moneda social organitzat pel sistema d'intercanvi local de Meliana, SILM, en col·laboració amb l'Associació Cultural Carpesa Tria i EcoKultural. El mercat organitzat dins del calendari de la XXIV (Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianesaquesta vegada estarà situat a Carpesa, a la plaça Vicente Gil Ros (medallista paralímpic) Enllaç Ubicació: https://goo.gl/maps/t4Mge2y8rGE2

Com sempre, podeu muntar el vostre lloc a la plaça, totes les usuaris de moneda social a partir de les 10 del matí fins a les 14 hores. A les 14 hores us podeu quedar a menjar, portar el vostre menjar o encarregar a Carpesa Tria, que ofereix menú vegà amb ecos. (Veure oferta al SILM) El mercat estarà animat amb activitats lúdiques i música en les quals podeu participar tot el mon mundial. Sense fronteres. Estarà la nostra amiga Isa per jugar a una Eco Gymkana amb la qual segur aneu a gaudir grans i xiquets, i després les nostres amigues feministes de Horta Sud, amb el ritme morat del seu grup de batukada Donakumbá. A més tindrem també per calmar la set un EcoBar i un punt d'informació sobre moneda social i intercanvi. 

Vos animem a participar al mercat que hem organitzat aquesta vegada a Carpesa i a col.laborar en la seua difussió. Moltes gràcies :-)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada